Το δικό σας e-book

Ένας μακρύς δρόμος, ξεκινάει πάντα με το πρώτο βήμα. Κάνε το πρώτο βήμα... για τ' όνειρό σου! Φτιάξε το πρώτο σου ηλεκτρονικό βιβλίο!

Εμμανουήλ Σιάσιος- Συγγραφέας

Γιατί ηλεκτρονικό βιβλίο; 

Η έκδοση του στοιχίζει λιγότερο. Δεν χρειάζεται κλασσικό χώρο αποθήκευσης.Μπορείς να έχεις όσα αντίγραφα θέλεις, χωρίς να τα ξαναπληρώσεις. Το διαβάζεις με την ίδια ευκολία από το pc, το tablet, το laptop, το κινητό. Το αποθηκεύεις στις συσκευές σου και το έχεις πάντα μαζί σου. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη από το έντυπο βιβλίο. Φτάνει σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά, με μηδέν μεταφορικά.


Γιατί να έρθετε σε εμάς; 

Φτιάχνουμε όμορφα και άρτια ηλεκτρονικά βιβλία. Μπορούμε και γνωρίζουμε πως να τα προωθήσουμε στα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία του κόσμου για πώληση. Εξασφαλίζουμε για εσάς ποσοστά επί των πωλήσεων, μέχρι και 60-70%. Τα δικαιώματα θα ανήκουν πάντα σε εσάς. Έχουμε τις καλύτερες τιμές.Τα βιβλία σας θα πωλούνται και στην σελίδα μας μόνο με 10% επί των πωλήσεων. Μπορούμε να δεχόμαστε, σχεδόν όλους τους συγγραφείς.


Η διαδικασία έκδοσης για εσάς είναι απλή! 

Στείλτε μας το βιβλίο σας σε word (Γραμματοσειρά Times New Roman 12 pt και στοίχιση του κειμένου αριστερά) στο e-mail μας και τελειώσατε! Θα λάβετε σύντομα την προσφορά μας και αν συμφωνήσετε ξεκινάμε!   


Πάρτε μια γεύση... για το μετά!

Δείτε τώρα, πως θα παρουσιάζεται το βιβλίο σας σε ένα από τα  μεγαλύτερα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία του εξωτερικού: στο Google Play! 

Μάθετε πρώτοι για τα νέα μας βιβλία και τις προσφορές μας!