Καλωσορίσατε φίλοι μου!

Εμμανουήλ Σιάσιος

Συγγραφέας- Αυτοεκδότης 

Δημιουργός ηλεκτρονικών βιβλίων(e-books)

Σας συστήνουμε τον συγγραφέα

Γεννήθηκε στην Ελλάδα.Έχει γνώσεις πληροφορικής και Δημόσιας Διοίκησης. Πάντα έβρισκε καταφύγιο στην συγγραφή. Υπηρέτησε επί μακρόν το ερασιτεχνικό θέατρο, άλλοτε με τα κείμενά του και άλλοτε ερμηνεύοντας κάποιους από τους ήρωές του. Η «Μυστική Διατροφή» είναι το πρώτο του βιβλίο. Το δεύτερο βιβλίο του είναι: «Η ζωή με άλλα μάτια» με ποιήματα και λόγια για την ζωή. Το τρίτο βιβλίο του είναι: «Πάμε μια βόλτα στον ουρανό;» σατυρική νουβέλλα. 

Πιστοποίηση και γνωσιακή εμπειρία  
1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών - Train the Trainer για εκπαίδευση ενηλίκων
2. «Ανάπτυξη ενεργειών πρόληψης και αγωγή υγείας για εργαζόμενους σε χώρους που πρόκειται να εργαστούν άτομα που βιώνουν συνθήκες αποκλεισμού από την αγορά εργασίας» (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας)
3. Διάφορα σεμινάρια LIFE COACHING.
4. Διάφορα σεμινάρια για «ΕΥ ΖΕΙΝ»
5. Σεμινάριο «Καθαριότητα- Ανακύκλωση»

Πτυχία και Σεμινάρια Πληροφορικής 
1.Authorized Instuctor: Internet and computing Core Certificathion(CERTIPORT)
2.Master Instructor MS OFFICE(MICROSOFT)
3.Κατάρτιση και πιστοποίηση σε προηγμένες δεξιότητες στην χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και επικοινωνιών για εργαζόμενους. (3ο Κ.Π.Σ- Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας)

Τα βιβλία του


Μυστική Διατροφή

Τα TOP μυστικά που αποκαλύπτει αυτό το βιβλίο, θα σας οδηγήσουν να αποκτήσετε το κανονικό σας βάρος. Αυτά που θα χαρακτηρίζουν πλέον την ζωή σας, θα είναι η υγεία, η ομορφιά κι η ευεξία. Κι όλα αυτά χωρίς πείνα και στερήσεις και κυρίως χωρίς λιγούρες!
Προσαρμόζεται εύκολα στα μέτρα σας και σίγουρα θα γίνει ο δωρεάν διατροφολόγος σας.
Η "Μυστική Διατροφή" είναι ο οδηγός διατροφής που περιμένατε!
Υ.Γ: Το βιβλίο: «Μυστική διατροφή», στηρίζεται σε πενταετή προσωπική έρευνα του Συγγραφέα.

Τιμή 10 €


Πάμε μια βόλτα στον ουρανό; 

Όλοι θα θέλαμε να πάμε μια βόλτα στον ουρανό, αλλά ζωντανοί και να μάθουμε επιτέλους τι γίνεται εκεί πάνω. Μια ιδιαίτερη «γυναίκα», τα κατάφερε αλλιώς και μας διηγείται τι είδε και τι άκουσε, με θράσος, χιούμορ και φαντασία, φυσικά με την βοήθεια κάποιου, «εκ των έσω». Θεοί παλιοί και νέοι, άγιοι και οικογένειες εμπλέκονται σε μια ιστορία, εκτός πραγματικότητας. Όλοι παρόντες. Ο Δίας με την Ήρα και τα αδέλφια του, ο Θεός κι ο γιος του, οι αρχάγγελοι κι οι άγιοι.

Τιμή 7 €


Η ζωή με άλλα μάτια 

Είναι απλά πράγματα στην ζωή που συνήθως τα ξεχνάμε. Το αποτέλεσμα είναι να οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα και η ζωή μας να χάνει την λάμψη της και το νόημά της.
Ποιήματα και λόγια που υμνούν τις σπουδαίες αξίες της ζωής: Την αγάπη, την αισιοδοξία, την θέληση, τα όνειρα!

Τιμή 6 €

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Εμμανουήλ και τις προσφορές του!