Καλωσορίσατε φίλοι μου!

Αναστασία Γιδάκου

Συγγραφέας

Σας συστήνουμε την συγγραφέα

Είναι παντρεμένη και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε βρεφονηπιαγωγός και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.Από την φύση της καλλιτέχνης, σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα και έχει υπέροχη φωνή. Η συγγραφή ήρθε στην ζωή της τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο της βιβλίο είναι το μυθιστόρημα: Μια γυναίκα Δυο ζωές. Το δεύτερο βιβλίο της είναι το διήγημα: Η «Μικρή» ιστορία της Αρσινόης. Το τρίτο της βιβλίο είναι το μυθιστόρημα: Ξαφνικά μέσα στην νύχτα.


Τα βιβλία της


Μια γυναίκα δυο ζωές 

Η Μαρίνα είναι το λατρεμένο παιδί του Σταύρου και της Μυρσίνης, που πέρασε τα παιδικά και τα πρώτα εφηβικά της χρόνια με την ιδανική οικογένεια που όλα τα παιδιά ονειρεύονται. Στην εφηβεία, ήρθε και ο πρώτος έρωτας. Αυτός ο έρωτας θα την σημάδευε για πάντα. Όμως τότε, άρχισαν οι ανατροπές, γνώρισε με σκληρό τρόπο, τον θάνατο, την απόρριψη, την βία.

Τιμή 12€ 


Ξαφνικά μέσα στην νύχτα 

Τα μυστικά, τα ψέμματα, η διπλή ζωή, οι παράνομες πράξεις συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα στην ζωή της Ναταλίας. Όταν τα ανακαλύπτει, όλα αλλάζουν, ακόμη και οι άνθρωποι δίπλα της και η αγάπη της σαρώνει τα πάντα. Γιατί αυτό που μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από τον λαβύρινθο του μυαλού του, αυτό που μπορεί να τον βγάλει ακόμα κι από το πιο βαθύ σκοτάδι, αυτό που μπορεί να κάνει κάθε ώρα του γιορτή, είναι πάντα η αγάπη, χωρίς θυσίες, χωρίς πίεση, χωρίς ίσως, όχι και αν. Η αγάπη που για να είναι αληθινή, πρέπει να είναι πάντα Ελεύθερη.

Τιμή 10€  


Η «μικρή» ιστορία της Αρσινόης

Η Αρσινόη Χατζηπορτοκαλοπούλου, είναι μια απλή καθημερινή γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Η «μικρή» της ιστορία, είναι δοσμένη χωρίς πολλά λόγια αφήνοντας τον αναγνώστη να επιλέξει αν θα ταυτιστεί μαζί της ή όχι.Η ίδια διηγείται την ιστορία της με γλυκόπικρο χιούμορ, λεπτή ειρωνεία και πολύ αγάπη για όλους και όλα όσα την έκαναν αυτό που είναι σήμερα.Η Αρσινόη είναι ένα πρόσωπο γνωστό. Ίσως είναι μια φίλη, ένας φίλος, μια ξαδέρφη, μια γειτόνισσα. Ίσως εγώ. Ίσως εσύ.

Τιμή 8€   

Μάθετε πρώτοι τα νέα της Αναστασίας και τις προσφορές της!